Spar penge ved at flytte ud af byen

By:

Hvis du har planer om at flytte eller blot er træt af at størstedelen af din løn går til at betale huslejen, kan du med fordel overveje at flytte ud af byen og til provinsen. Udover huslejen ofte er meget mindre og det er nemmere at finde en bolig, er der mange andre fordele ved at flytte ud af byen. Det kunne f.eks. være et lejemål i Rebild.

Ofte vil du få flere kvadratmeter for dine penge og da kommunerne gerne vil tiltrække nye borgere er deres service ofte langt højere end hvad man oplever i de store kommuner. 

Kommunernes bedre service

Kommunerne i provinsen ved der skal noget ekstra til at tiltrække nye borgere og derfor gør de meget for at yde en bedre service. En af de forbehold mange har for at flytte er om det er muligt at finde et job eller om der skal pendles frem og tilbage til storbyen. Det er samme forbehold mange virksomheder har. Kan de tiltrække tilstrækkelig nok kvalificeret personale, så det kan betale sig at flytte til billigere lokaler. Derfor har mange provinskommuner lavet aftaler, hvor de præsenterer nyflyttere og virksomheder for hinanden. 

Det næste område mange mennesker kigger på når de overvejer at flytte, er pasning af småbørn, skoler og aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

Normeringerne i vuggestuerne og børnehaver er ofte bedre end dem du ser i storbyerne og skolerne nyere og har ikke atlas hængende fra før den kolde krig. Samtidig er der et stort og bredt udvalg af aktiviteter i området. Både for børn og voksne. Dertil skal der ligges at der ofte er tæt til en unik og smuk natur.

Der arbejdes også på at der er et aktivt handelsliv i området, så der ikke udelukkende skal køres til store anonyme indkøbscentre, hver gang der skal købes ind.

Posted in: bolig