Find kursuslokaler og konferencecenter midt i Danmark

15 september 2020 Astrid Pedersen
Find kursuslokaler og konferencecenter midt i Danmark

Står du for at skulle afholde et kursus med deltagere fra hele landet – eller ønsker du at forkæle dine medarbejdere med et arbejdsseminar under luksuriøse forhold? Så kan du med fordel booke mødelokaler – og måske endda overnatning – på et af de mange kursus og konference centre rundt omkring i Danmark.

Hvor finder jeg det bedste kursus og konferencecenter i Sønderborg?

Hvis du leder efter et kursus og konferencecenter hvor du kan afvikle dit næste seminar eller måske afholde et kursus over flere dage kan du trygt vælge Sandbjerg Gods.

Sandbjerg Gods har måske landets smukkeste beliggenhed for et kursus og konferencecenter, med direkte adgang til skov, mark og strand. De lækre og naturskønne omgivelser er i høj grad befordrende for den positive oplevelse, og indbyder til inspirerende gåture efter fyraften eller mellem de enkelte møder eller forelæsninger.

Der ud over er selve kursus og konferencecenteret beliggende i de flotteste historiske bygninger. Sandbjerg Gods er fredet i særklasse og vedligeholdes derfor med respekt for de særlige historiske kendetegn. Du vil således finde bygningerne velholdte og utroligt smukke, samtidig med at hvert enkelt kursuslokale, møderum og auditorium er forsynet med state of the art av udstyr og hurtigt, stabilt wifi som dækker hele kursus og konferencecenteret.

Sandbjerg Gods er et moderne kursus og konferencecenter med et historisk islæt som kommer til udtryk i de fælles områder. Her vil du finde det samme smukke og finurlige møblement som det stod på Reventlows tid – selvfølgelig i velholdt stand. Et ophold på Sandbjerg Gods vil være noget dine kursister eller møde deltagere sent vil glemme!

Sandbjerg Gods er ikke alene smukt beliggende. Det ligger også centralt placeret på Als i det sydlige Danmark, tæt på hovedtrafik årer og offentlig transport. Læs mere om mulighederne for booking, og kontakt Sandbjerg Gods, på hjemmesiden sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder