Find din lokale glarmester i Lyngby

By:

Skal glasruderne i boligens vinduer og døre skiftes ud – eller har du brug for et nyt spejl til dit badeværelse? Så er det en dygtig, faglært glarmester du skal have fat på

Hvor kan jeg finde en kompetent glarmester i Lyngby?

Er du bosiddende i den nordlige del af hovedstads området, og har du brug for en dygtig og erfaren glarmester? Så kan du for eksempel kontakte S.E. Glas.

S.E. Glas er en lille familie ejet og drevet virksomhed, som med mere end 30 års erfaring inden for glarmester faget har de stærkeste forudsætninger for at udføre dit glarmester arbejde til perfektion. Hos S.E. Glas kan du får løst alle opgaver relateret til glarmester arbejde, her under indramning, glas, spejle, udskiftning af døre og vinduer samt montering af termoruder.

S.E. Glas er i besiddelse af eget glas værksted, hvor al glas produceres og forarbejdes. På den måde sikres den solide og holdbare kvalitet samt den høje standard af glasset gennem hele fremstillings og tilvirknings processen. Til værkstedet hører et ramme værksted, hvor de mange forskellige billed rammer til plakater, malerier og print fremstilles og samles. Og endelig har S.E. Glas en hyggelig butik i hjertet af Søborg, hvor alt inden for glasvarer – det vil sige glasvaser, vinglas, karafler og brugskunst – sælges.

Hos glarmester firmaet S.E. Glas er der ikke langt fra idé til handling. Den store styrke hos den lille virksomhed ligger i en høj grad af faglighed og håndværksmæssig ekspertise samt korte og enkle beslutnings processer. Som kunde hos S.E. Glas vil du altid møde en kundevendt og personlig betjening med fokus på professionalitet i såvel rådgivning som i den praktiske udførelse af glarmester arbejdet.

Du kan læse meget mere, og kontakte S.E. Glas for et skarpt og ganske uforpligtende tilbud på glarmester arbejde, via hjemmesiden seglas.dk