Få den rigtige terrasse pris

By:

Overvejer du at få bygget en terrasse, enten fordi dit hus mangler en eller fordi du gerne vil have en ekstra, et andet sted i haven er det vigtigt at finde ud af, hvor den skal ligge og om den skal være overdækket eller ej. Skal den laves af fliser eller vil du hellere have en træterrasse. Inden du beslutter dig, er det vigtigt at få en terrasse pris fra flere håndværkere, dermed øger du chancen for at få den rigtige håndværker til at lave lige den terrasse, der passer dig og dit hus. Husk det er ikke kun prisen, der er afgørende for om håndværkeren er den rigtige. Det er også om de laver den i en ordentlig kvalitet f.eks. med det rette underlag, hvis det er fliser eller træ, hvis du har valgt at den skal laves i træ.

Husk den rette vedligeholdelse

Uanset hvilke type terrasse type du har valgt, er det vigtigt at den bliver vedligeholdt. Har du en terrasse bestående af fliser, er det vigtigt at holde den fri for ukrudt, alger og flisepest. Alger gør din terrasse grøn og glat, når det regner. Både alger og flisepest kan fjernes med almindelig sand og en god gang knofedt. Vær forsigtig med at bruge en højtryksspuler, den kan skrælle den øverste del af flisen af og det vil gøre det nemmere for algerne at sætte sig fast i fremtiden. 

Har du en træterrasse, er det ligeledes at vaske den ren for alger og sørge for, at den får den nødvendige træbeskyttelse. Husk træet skal være tørt, når terrassen for træbeskyttelse. Det er vigtigt at den for nok, men den må ikke sejle. Især ænderne er det vigtigt at de får en ekstra omgang. Inden du giver terrassen træbeskyttelse, så gå den igennem og udskift evt. rådne planker, søm og skuer. 

Posted in: terrasse pris